"İLLUMINATI" ve "GLADIO"

Merhabalar arkadaşlar. İlk olarak kişisel amaçla kurduğum blogumda yakında araştırmalarımı ve siyaset-politika ve dünya düzeni hakkındaki yazılarımı da paylaşacağım. Umarım güzel bir arşiv olur. İlk olarak planlarım arasında olan bir konu ise Dünya'nın Yöneticileri "Illuminati", "Bilderberg Club" ve son zamanlarda Türkiye'de çok tartışılan "Gladio" hakkında. Dan Brown sayesinde Illuminati, Illuminati sayesinde "Bilderberg Club" ve Kurtlar Vadisi adlı dizi sayesinde "Gladio" son zamanlarda gündeme sık sık gelmeye başladı. Bu gruplar hakkında yıllardır tartışmalar sürüyor fakat bunlar halka yansıtılmıyordu. Artık, başta Dan Brown ve Türkiye'de Kurtlar Vadisi sayesinde bu konular gündeme geldikçe, sırlar da artık gizli kalmıyor. Ben de bu konuda bildiklerimi, araştırmalarımı yazacağım. Illuminati hakkında yazılar yazmaya başlayınca hali hazırda mason konusuna da değineceğim. Tabii bu arada kişisel hayatım ile ilgili yazılarımı da blogumda yazmaya devam edeceğim ve hiç hız kesmeyeceğim. Beni okuduğunuz için teşekkürler..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Gladio Abd'nin Nato ülkerlerinde hakimiyet kurmak için kurduğu bir örgüttür.Bu örgüt Türkiye,İngiltere ve İtalyada bitirilmiştir.Türkiyede Mete Bey ve Yeşil önderliğindeki ihtiyarların adamları ve ihtiyarlara çalışan mafyalar bu yapılanmayı bitirmiş Gladio'nun Türkiye sorumlusu Graham Fuller'i öldürmüşlerdir.Ancak Türkiye gladio ile mücedele ederken İlluminati Türkiyeye korkunç bir şekilde yayılmıştır.Ama İhtiyarlar bunun önlemini çok önceden almıştır.

Adsız dedi ki...

Gladio yeniden kuruluyor.Papa'nın liderliğini kabul etmeyen katolikler tarafından İsrail ve İlluminati ile savaşmak için bir gerilla grubu oluşturuyorlar.

Yorum Gönder